323_resized
Farsangi fúvósbál 2024
2024. január 14. 21:29
hír olvasása

Csepreg Város Kisvirág Mazsorett Csoportja

Rózsaszirmokat a legkisebbek, a Kisvirág Mazsorettek kisóvodásokból és kisiskolásokból álló nagyon lelkes csoportja követi.
Csepreg Város Kisvirág Mazsorett Csoportja

Sok édes kislány ismerkedik az e távolról egyszerűnek tűnő műfaj rejtelmeivel játékos, mozgást és ütemérzéket fejlesztő gyakorlatok segítségével. Lépésről lépésre megtanulják a pompon- és a mazsorett botpörgetés technikáját.

2016.április 23-án lehetősége nyílt a 13 kislányból álló csoportnak, hogy a Büki Országos Mazsorett Fesztiválon egy műsorszám erejéig bemutatkozhassanak Csepreg Város Fúvószenekarának közreműködésével. A produkciót nagy tapssal köszönte meg a lányoknak a közönség.

2017. június 3-án léptek először a szakmai zsűri elé a X. Sárvári Országos Mazsorett Fesztiválon, ahol ezüst oklevélben részesültek a kislányok. A csoport elnyerte a mosolydíjat is.


2018 áprilisában a Büki Országos Mazsorett Fesztiválon ismét a zsűri elé állt a csoport, ahol ezüst oklevélben részesültek.

2019-ben megrendezésre kerülő Sárvári Országos Mazsorett Fesztiválon I. korcsoportban ezüst oklevélben részesültek, a lányok között volt olyan, akinek ez volt az első versenye.

A csoport már a helyi fellépések mellett a nagyobbakkal elkápráztatta a közönséget Celldömölkön és Bükön is.

 

Csepreg Város Mazsorett Csoportjának honlapja:
https://csepregmazsorett.webnode.hu/

Kapcsolódó képek

Csepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett CsoportjaCsepreg Város Kisvirág Mazsorett Csoportja
Zenekari próbák

Szerda, péntek 19:30 órától.
Helye: Csepreg, Rákóczi u. 1.
Új próbaterem

Hallgass bele!

Fúvószenét játszó netrádió:
- Dechovka rádió
(A meghallgatáshoz kattints a linkekre.)

Beszámolók

Előző évek beszámolói megtekinthetők a letöltések menüpont alatt.

Legújabb fotó
Facebook
  • Uniriv Kft.
  • Dominó Trans Kft.
  • Szabó Zoltán építési vállalkozó
  • Répcementi Coop Kft.
  • Polmetál Pruszynski
  • KARMA Interactive Kft.
  • Julius - Globe Kft.
  • WFK-Ü Műanyagfeldolgozó Kft.