Csepreg Város Fúvószenekara 2008
2018. június 23.
Térzene, Iklanberény
fellépés megtekintése

Rólunk írták

Karnagy bohócruhában - Fúvós Bál 2012

2012. február 13., Vaskarika

Február 11-én került megrendezésre Csepreg Város Fúvószenekarának hagyományos farsangi bálja a csepregi Művelődési Házban, melyen a báli zenét a Spectrum zenekar szolgáltatta.

Az est az ifjúsági zenekar rövid műsorával indult, majd a fúvószenekar foglalta el a színpadot. Előadásukban keringők, polkák, indulók és persze örökzöld slágerek is felcsendültek. A koncert végén Iliás Attila karnagy - a farsang szellemében - bohócruhát öltött, és úgy vezényelte végig a ráadásszámot.

A házigazdák több meglepetésprodukcióval is készültek a vendégeknek. A tánctérre bevonulva bajoros dallamokkal szórakoztatták a közönséget, s Wagner tiroli indulójával kísért favágótáncot adtak elő. Később a „római harangok" felejthetetlen produkcióját élvezhettük, mely nagy sikert aratott. Ezután került sor a karnagy születésnapi köszöntésére és a tombolasorsolásra.

A tombolatárgyakat idén is többnyire helyi vállalkozók és magánszemélyek ajánlották fel. Ők nemcsak a bál alkalmából, de folyamatosan segítik a zenekar munkáját és törekvéseit. Kiemelt támogatóik, akik a zenekar próbatermének felújításában is jelentős támogatást nyújtottak és nyújtanak folyamatosan:

Bauwerk-N Kft., B75 System Kft., Dr. Padló üzletház - Anorker Kft., Otto Bruckner, Fal Kft., WFK-Ü Kft., Polmetál Pruszynski Kft., Répcementi Coop Kft., Szabó Zoltán építési vállalkozó, Uniriv Kft.

Az egyesület a közeljövőben a próbaterem belső munkálatainak elvégzését tervezi, nyárra pedig - a hagyományokhoz híven - fúvóstalálkozót szervez egy holland és egy horvát zenekar részvételével. A zenekar munkáját és terveit adója 1%-ának felajánlásával bárki támogathatja, bővebb információ a zenekarról a www.fuvoszene.hu weboldalon olvasható.

Zenekari próbák

Szerda, péntek 19:30 órától.
Helye: Csepreg, Rákóczi u. 1.
Új próbaterem

Hallgass bele!

Fúvószenét játszó netrádiók:
- All Brass Band rádió
- Dechovka rádió
(A meghallgatáshoz kattints a linkekre.)

Beszámolók

Előző évek beszámolói megtekinthetők a letöltések menüpont alatt.

Legújabb fotó
Facebook
  • Uniriv Kft.
  • Répcementi Coop Kft.
  • Polmetál Pruszynski
  • TrióTV Alpokalja
  • KARMA Interactive Kft.
  • Julius - Globe Kft.
  • WFK-Ü Műanyagfeldolgozó Kft.
  • CSIN-talan Ifjúsági és Turisztikai Egyesület, Csepreg
  • Savaria Takarékszövetkezet