Magunkról


A Fi.A.T. Band olyan fiatalokból áll, akik a fúvószene gyökerein nőttek fel. Mindannyian képzett zenészek, s a többség Csepreg Város Fúvószenekarában is játszik.
A zenekar a fúvós könnyűzene szeretetével és sok-sok munkával jött létre 1990-ben.
Ebben a formában 1998. januárja óta létezünk.

A következő hangszereken szólalunk meg:
3 trombita, 3 szaxofon, 1 harsona képezi a fúvós szekciót; gitár, basszusgitár, billentyű, dob és ütőhangszerek alkotják a ritmusszekciót.

Repertoárunk széles skáláján találhatók: slágerek (ABBA, Beatles, stb.) rock'n'roll (John Travolta Rock, Rock az óra körül stb.), dixie (Longstreet-dixie, Baby Face stb.), sramli (Hello Mary-Lou, Sej-haj Rozi stb.), jazz-rock (pl. Get Funky), latin (Guantanamera, La Bamba, Tequilla stb.) és tánczenei (keringők, cha-cha-cha stb.) dallamok is. Saját szerzeményeink is vannak (pl.First Experiment).

Fellépéseink max. két óra időtartamúak: 2x50 perc zene, a két blokk közt egy kis szünettel vagy folyamatosan bő egy órát tudunk játszani. A koncertek helyszíne szabad tér vagy zárt tér is lehet. A saját felszerelésünk csak zárt térre elegendő, szabad téren a helyi erősítést is kellene használnunk. Zenekarunk technikusa minden részletet előre meg tud beszélni a helyi technikussal.

Felléptünk már: diáknapokon (SZIF Győr, Savaria Szki., PTE Szhely., stb.) falunapon, ifjúsági rendezvényen, szállodában, strandon, Vas Népe napon, házibuliban, a Lord elő zenekaraként stb. Felléptünk 2000-ben a Kultúrával a Nyugat Kapujában c. versenyen is, ahol az országos döntőig jutottunk. Külföldön is bemutatkoztunk már: Németországban -Waldkraiburgban 1999. és Meiningenben 2001- zenéltünk.

Zenekarvezető: Tóth László Tel.: 06-30-259-1469
Levelezési cím: Tóth László 9722 Perenye, Rét u.8.
Email: fiatband@freemail.hu

Köszönjük megtisztelő figyelmét.

Tisztelettel:
Tóth László
A Fi.A.T. Band vezetőjeFatal error: Call to undefined function webmester() in /web/edevice/domains/www.fuvoszene.hu/html/fiatband/magunkrol.php on line 104